Tuesday, February 8, 2011

Bisnes TuneTalk-ToneExcel? Apa tu....

Hari ini saya ingin berkongsi dengan anda berkenaan peluang bisnes terbaru yang saya join. Saya berani berkongsi dengan anda sebab saya  percaya bisnes ini mempunyai peluang yang amat cerah di masa  depan  (long term) dan anda semua mampu milikinya. Harga serendah RM70 je dan anda berpotensi mendapat income sehingga 5 angka. Bisnes ini boleh dijalankan secara Online mahupun Offline. Saya  percaya bisnes ini hebat sebab anda berupaya mendapat income pasif setiap kali ada pembelian dibuat. 

Bisnes yang dimaksudkan ialah TuneTalk yang merupakan salah satu cabang terbaru dalam Tune Group Company di bawah syarikat penerbangan Air Asia, Tune Hotels, Tune Money, Tune Sport dan Tune Tones. Bisnes ini masih baru di Malaysia (berusia setahun lebih) dan bakal menjadi salah sebuah syarikat  telco gergasi seperti TM, maxis, celcom, Digi dan lain-lain lagi.

Nak senang cerita, bisnes ni nak mengajak anda tukar line (telco) prepaid di mana no lama boleh dikekalkan. Kemudian, setiap kali ada orang top up, anda akan mendapat komisyen sampai bila-bila selagi mereka guna telco tunetalk dan anda juga mendapat perlindungan insurans kemalangan sebanyak RM100 ribu. Hebat kan!!!

Nak cerita lebih-lebih nanti rakan-rakan bosan nak baca tapi rakan-rakan boleh daftar secara percuma di sini. Baca satu persatu maklumat yang diceritakan di situ. Nak lebih cepat paham, tengok je video yang ditempatkan di menu Pelan Pendapatan di situ. Saya dah nampak peluang yang cerah dengan bisnes ini. Jika tuan / puan dah faham ke mana hala tuju bisnes ni, jangan lengah-lengahkan masa untuk join. 

Sebab

Prof. Dr. Hamka pernah berkata "Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba...datang tidak menentu masa... datang disaat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu, kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan Seribu Alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu. "Kelainan bisnes ni
***Kalau orang beli prepaid, anda juga dapat duit (Pendapatan Pasif)
***Saiz pasaran - 30.379 Juta pengguna telefon (statistik suruhanjaya komunikasi & multimedia tahun 2009)
***Mudah dilakukan
***Sangat-sangat murah
***Tiada penolakan - Kadar permintaan tinggi
***Dijalankan secara online / offline
***Perlindungan Insurans Kemalangan sebanyak RM100 ribu
***Dapat point untuk ditukarkan dengan tiket penerbangan Air Asia
***Liputan jaringan yang luas (jaringan sama dengan Celcom)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...